От Мариан Колев  – Изпълнителен директор на Хиполенд АД и Съпредседател на Волейболен клуб ЦСКА

В подкрепа на публично изразената позиция на Ивайло Пенчев – собственик на Уолтопия, относно София Тех Парк

Уважаеми г-н Пенчев, Ивайло /въпреки че не се познаваме лично/,

Прочетохме твоето отворено писмо – обръщение към „уважаемите господа“ – ръководители на София Тех Парк и шефовете им от Министерството на икономиката.

Поздравление за смелостта, откровеността и директно, без заобикалки и евфемизми, изразената позиция…Поздравления, че не си затрая, знаейки, че този тип  хора са обидчиви и отмъстителни… Подкрепяме те напълно, защото и ние им сърбаме попарата на ръководителите на София Тех Парк. Читателите са широко запознати със сагата ни за малката спортна зала Армеец, в която тренират детските и младежките отбори на клуба, която към момента е собственост на София Тех Парк. И от която уважаемите ръководители на високотехнологичния комплекс с лека ръка се опитаха да ни изгонят и да оставят над 250 малки спортисти на улицата. С лъжливия мотив, че залата е конструктивно опасна, при положение, че има валидна експертиза от лицензирана строителна компания, че конструкцията е здрава и надеждна….

В продължение на твоите въпроси ние, и като граждани на тоя град,  повдигаме и още, например:

Колко струва надлезът над Цариградско шосе, водещ към Тех Парка, който  не се ползва от никого? С чии пари е построен и от кого е одобрено това помпозно и никому ненужно съоръжение? И заради този строеж кой разреши/нареди да се разбие Цариградско шосе има-няма 8 месеца след основния ремонт?

Сигурно това не е всичко….но и това, както и написаното от теб,  не е малко…

Мариан Колев

ЦСКА